Llorenç Santamaria

Lorenzo Santamaría és un artista mallorquí que als anys 70 i 80 va tenir gran repercusió amb alguns èxits que encara avui formen part de la memòria col.lectiva.
Amb en Llorenç, cap allà l’any 1998, vaig iniciar-me professionalment tot recorrent la geografia peninsular i fins i tot algun concert a Sud-Amèrica, a la vegada que vaig enregistrar un dels meus primers discs.
Ha passat el temps i sempre hem mantingut un vincle entrenyable artística i personalment; Hem fet ràdio junts en vàries ocasions, compartim llaços que ens uneixen a Mallorca i ha estat per a mi tota una font de descubriments musicals.

És per tot aixó que al 2004 es va engrescar a fer un nou disc en mallorquí plegats, però que per diversos motius, fins ara l’any 2012, el disc no ha estat finalment editat.
Pell de Gallina presenta possiblement en Llorenç amb més arrel, ja sigui perquè n’és pràcticament l’autor de totes les peces, per la llengua i també per combinar un estil particular de cançó d’autor a la vegada del seu Rock & Roll que li va canviar la vida.

Discografia:
· Natural (Idó records 1999)
· Pell de Gallina (Discmedi/Blau 2012)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *