BIO

Foto Promo

Sóc Joan-Pau Chaves, músic santcugatenc que comença el seu recorregut professional als 18 anys com a solista i amb grups de varietat d’estils de Barcelona.

Graduat superior per l’Esmuc, sóc pianista, baixista, compositor, arranjador i/o director musical de varis artistes a més de col·laboracions continuades en televisió i ràdio, a la vegada que participo activament en projectes docents.

He enregistrat més de 40 discs dels quals n’he fet la producció en més de 10 d’ells, i he actuat arreu dels Països Catalans, Espanya, Europa i Amèrica Llatina.

Director musical de les quatre temporades del programa i concurs de Televisió de Catalunya (Tv3) Oh Happy Day, també col·laborador del programa No me Les puc treure del cap i productor musical de les cançons de les dues temporades de la sèrie Gran Nord.
Col.laboracions en diversos programes de ràdio a Catalunya Ràdio, Rac1, ComRàdio i a Ràdio Barcelona/Cadena SER.

En el terreny docent, he estat professor a varis centres i actualment en sóc al Conservatori Municipal de Música de Manresa i participo en projectes pedagògics itinerants com és el Campus-Rock, a la vegada que he estat convidat en diverses ocasions per oferir tallers i classes magistrals a centres universitaris i escoles de música.

L’any 2011 publico el meu primer disc en solitari, Melic del món (Musicaglobal discogràfica) que em portarà a presentar-lo per una vintena d’escenaris d’arreu del territori.

Avui, juny del 2021, presento el meu nou disc a piano solo CANÇONS DE FI DE SEGLE (RgbSuports), una particular revisió en clau pianística i de concepte minimalista, de la banda sonora popular del nostre país centrada en els darrers 15 anys del segle XX.

IMG_1404

Ohd-piano

 

 

Deixa un comentari