Els Pets

L’any 2001 i en el transcurs de la gira Respira, em vaig incorporar en aquest mític grup de Pop/Rock. Amb ells he tingut el privilegi de participar en diverses gires i varis enregistraments, d’encarregar-me dels arranjaments tant de directe com d’estudi i sobretot, compartir amistat i l’esperit del Rock & Roll!

Discografia
· Mala Cara (DiscMedi 2002)
· Agost (DiscMedi 2004)
· Això és Espectacle (DiscMedi 2006)
· Com anar al cel i tornar (DiscMedi 2007)
· Fràgil (DiscMedi 2010)
· Els Pets fan Teatre (RGB Suports 2011)
· L’Àrea petita (RGB Suports 2013)
· Trespuntzero (RGB Suports 2015)

Vídeos de Els Pets
Vídeos de Els Pets
Enllaça amb Els Pets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *