Crònica del III Campus-Rock Manacor

Senzillament GRAN. És sentir l’embranzida de pujar a l’escenari malgrat hi hagi pujat tantíssimes vegades. Però en aquest concert s’hi juga molt: Els participants d’un Campus-Rock presenten un repertori de 15 cançons treballat en tan sols 2 dies, a la vegada que també han dedicat temps a la composició. Il.lusió, nervis, dits i veus tremoloses que evidencien la intensitat personal i musical plegats de les darreres 48 hores, però també molta, molta fam. Fam de menjar-se l’escenari amb la seva força i talent.

Pulular per l’escenari tot tocant amb ells, dirigint si convé o també fent de backliner és reviure la nuesa del fet en sí que suposa això de pujar a l’escenari, i per moments l’experiència adquirida s’esvaeix perquè sols ets un més en aquella explosió d’expressió en forma de cançons. Podrà anar bé o podrà anar encara millor, i sempre resulta un èxit!

Als participants s’els fa curta l’estada al campus sigui d’una setmana sencera o de cap de setmana. Gent d’arreu conecta, aprén i comparteix una experiència personal i musical única. Tenen molt a oferir, i prova d’això és tota aquesta producció que podreu trobar en els canals de YouTube del Campus-Rock, que per cert ja acumulen força visites. Txequeje-ho perquè val molt la pena.

Aquest darrer campus a Manacor no s’ha quedat gens curt, i personalment, haig de dir que he disfrutat molt. Sempre és un plaer tocar i conviure amb músics de Mallorca, i si a més comptem amb la visita de la gran Lídia Guevara perquè ens obri el cor de les seves cançons, doncs fa que l’experiència sigui això, senzillament GRAN.

http://www.youtube.com/user/CampusR?feature=watch

http://www.youtube.com/user/infocampusrock

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.