CAMPUS-ROCK

El Campus-Rock és una escola itinerant especialitzada en el pop-rock i la música popular contemporània. Consisteix en unes estades musicals on els participants reben diferents enfocs (teòric, pràctic, tecnològic, creatiu…) de l’ensenyament musical, amb l’objectiu de potenciar el seu propi estil i toc personal a la vegada que es proporciona un marc d’intercanvi d’idees i convivència entre músics de procedències diverses.

855fa245-9fdf-438c-a2ea-dc78af1b4bd8

L’any 2000 es crea el Campus per iniciativa de Toni Xuclà i  Jimmy Piñol amb el suport del Senglar-Rock Festival i l’SGAE i desenvolupa la seva activitat per Catalunya i les Illes Balears fins a dia d’avui.

Al 2005, m’incorporo a l’equip de professors del Campus ocupant-me del disseny del repertori i grups d’estil i altres competències de Cap d’Estudis.

A dia d’avui, el Campus-Rock és una exitosa activitat amb més de 20 anys de recorregut i que té seus estables a Girona, Lleida, Manacor (Mallorca), Sant Cugat del Vallès i d’altres en desenvolupament com ara a les terres de l’Ebre.

Descobreix Campus Rock (Vídeo)

 

 

 


 

Deixa un comentari